Praznično fotografiranje 2020

Celo večnost sem zaradi korona situacije kolebala med tem, ali letos sploh izpeljati praznično fotografiranje. Zdaj sem se dokončno odločila – kar bo, bo … Na situacijo v državi ne morem vplivati, lahko pa na mojem koncu naredim, kar se da. In samo upam, da te presnete okužbe nehajo naraščati, da boste na koncu le lahko prišli. 🙂

Nekateri že veste, da je lani naša družina šla čez neke vrste ‘obdobje tranzicije’. Sprejeli smo nekaj življenjskih odločitev, za katere upam, da se bodo čez kakšno leto končno obrestovale, ker zaenkrat nimamo od njih še čisto nič. Hkrati s selitvijo, novim okoljem so prišla nova povezovanja in končno tudi to, kar sem načrtovala že več let – uredila svoj studio v Nazarjah skupaj s prijateljico Tino Brinar.

Takoj, ko sem poleti naredila prve fotke v studiu, sem že začela z brainstormanjem idej, kako izpeljati praznično fotografiranje. Takoj sem vedela, da bosta dve, da bomo zadostili vsem okusom – ena malo bolj ‘klasična’, druga pa malo drugačna, bolj zabavna in igriva. Vedela sem tudi, da nobena ne bo preveč kičasta, ker že od vsega začetka svojega ustvarjanja sledim načelu, da mora biti v ospredju portretiranec, ne pa en kup kičastih pripomočkov, ki so sami sebi namen. Sledila je kar dolga faza usklajevanja budžeta, praktičnosti izvedbe in mojih želja in pričakovanj.

No, po parih mesecih nas je to končno pripeljalo do končne izvedbe. Torej, začnemo s klasično. Toplo vas vabim v deželo večne elegance s pridihom prazničnih dodatkov v zlati barvi.

Na drugi strani studia pa vas čaka čisto drugačna scena – jaz ji pravim kar ‘LEDENA PRAVLJICA’. Na tej sceni se otroci z umetnim snegom tako noro zabavajo, da jih je težko spraviti dol. 😀

Na voljo imate 2 paketa:
mini paket: 20 min fotografiranja, 12 fotografij = 100 EUR
maksi paket: 40 min fotografiranja, 25 fotografij = 150 EUR

Na fotkanju boste lahko pogledali tudi božični album, možnost bo naročiti tudi koledarje različnih vrst, snežne bunke, okraske za na smrekico, če bi si to želeli – mogoče bi kaj prišlo v poštev za praznična darila in vam tako olajšalo decembrsko norijo. 🙂

Termin: SOBOTA, 19. 12. 2020 v nadomestnem studiu na Brezovici pri Ljubljani, v primeru dodatnega interesa razpišem termine tudi v NEDELJO, 20. 12. 2020. Upam, da se vidimo!

Za termine se bomo dogovarjali individualno, da bom lahko zagotovila optimalno razporeditev glede na velikost izbranega paketa in ukrepe (zračenje, razkuževanje med vsako družino). V primeru bolezni vas ali otroka, pa vas seveda prosim, da mi to sporočite čim prej, da se dogovorimo za nadomestni termin, ki bo možen tudi izven vnaprej določenih.

Za kakršne koli dodatne informacije, sem vam na voljo tule ter na emailu mateja.tamse00@gmail.com in številki 041993707.

Upam, da se kljub čudni situaciji letos, vidimo!

Mateja

božično fotografiranje

praznično fotografiranje

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *