Lifestyle nosečniško fotografiranje

Včasih v življenju ti kaj kar stopi na pot, samo zagrabiti moraš priložnost in jo izkoristiti. Tako se je zgodilo tudi s fotografiranjem Eve, Iva in Bini, iz katerega se je razvilo res luštno lifestyle nosečniško fotografiranje.

Kakšna je naša zgodba? Evo poznam virutalno že kar nekaj časa, v resničnem življenju pa sva se na našem dogovorjenem terminu za nosečniško fotografiranje videli drugič (ali pa mogoče tretjič). Že nekaj časa sem se poigravala z idejo, da bi iz glamuroznih vod nosečniškega fotografiranja stopila še v povsem lifestyle način. (Za vse, ki ne veste, kaj to pomeni – to je fotografiranje na vsakdanji način, z usmeritvami v zvezi z barvami oblačil, ter minimalnim usmerjanjem, kar se tiče poziranja. Klasičnega poziranja na primer ni – povem pa, kam se usesti in v katero smer, da ulovim kar najbolj primerne kote za fotografiranje.) Ko sem se vozila domov, sem v glavi dobila super idejo, na kakšen način bi lahko njuno ‘običajno’ fotografiranje še dopolnili.

Eva je nekaj tednov pred rokom – pa ne bi rekli, ne? Tako je bilo naše drugo srečanje pri njih doma že čez nekaj dni, pa tudi časa jima nisem ukradla preveč. 😀 Lep sončen zgodnjespomladanski dan je v njunem stanovanju narisal prav posebno vzdušje, v katerem sem vse tri oziroma štiri člane družine ujela, kakor najbolje znam.

Preostalo zgodbo pa naj povejo kar fotografije. Mislim, da jo povejo na najlepši možen način. 

Zelo bom vesela, če me boste povabili v svojo družbo. Za več o ponudbi nosečniškega fotografiranja kliknite tukaj.

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *