FOTO KNJIGA ZA DRUŽINSKA FOTOGRAFIRANJA

Po tem, ko sem vam predstavila eno vrsto poročnih foto knjig tukaj, so se moji ponudbi pridružile še njene mlajše sestrice- foto knjige, v katere lahko shranite fotografije z naših družinskih fotografiranj.

Izbirate lahko med dvema dimenzijama (20×20 in 25×25), v njih pa je lahko 20-30 strani. Ravno prav za to, da lahko v njih predstavimo večino fotografij s fotografiranja. Tako, kot poročna knjiga, ima tudi ta trde, kompaktne liste, ki omogočajo res preprosto listanje. Tudi če se na stran prikrade kakšen umazan otroški prstek, se list preprosto obriše. Tisk in vezava pa sta izjemno kvalitetna in bosta preživela generacije. Na naslovnico lahko damo natisniti fotografijo, ki lahko dobi tudi napis po vašem izboru, lahko pa se vtisnejo velike tiskane črke. Izbirate lahko med vijolično, sivo, kraljevsko modro, temno zeleno, črno ali rožnato barvo platnic.

Povejte svojo zgodbo skozi fotografije, natisnjene v foto knjigi.

Meni sta izjemno všeč in se mi zdita popolni za to, kar ustvarjamo skupaj. Da ne omenjam tega, kako je te fotografije zabavno gledati z najmlajšimi, ko malo zrastejo! Ravno nekaj dni nazaj sva s Saro gledali fotografije od moje nosečnosti do njenega četrtega meseca. Ko je gledala moj velik trebuh, jo je seveda najprej zanimalo, kako je ona prišla tja notri. In ne glede na to, da sem ji razložila, da jo je tja dal ati, je spraševala, če sem jo pojedla? Seveda, saj je logično! No, potem sva se le ugotovili, da je nisem, ampak dlje pa tudi nisva prišli. Neskončno prisrčno, vam povem, jaz sem se kar topila zraven!

MAT_2535MAT_2539 MAT_2541 MAT_2542 MAT_2545 MAT_2547 MAT_2549 MAT_2550 MAT_2552 MAT_2554 MAT_2555 MAT_2557 MAT_2561 MAT_2559MAT_2536

Kako se vam zdijo nove knjige za družinska fotografiranja? So vam všeč?

Več o moji ponudbi družinskih fotografiranj pa najdete tudi tukaj.

Napiši komentar

Your email address will not be published.