Fotografije na lesu

V sodelovanju s podjetjem Woodink (več o njih najdete tukaj) je letos praznično obdarovanje potekalo v nekoliko bolj sproščenem duhu. A ne govorim ves čas, kako zelo je pomembno, da tiskamo fotografije in kako so v fizični obliki res najlepši spomin? No, letos so skoraj vsi družinski člani dobili svoje fotografije (torej njihove družinske fotografije ali fotografije svojih otrok ali vnukov) in prav vse že visijo v dnevnih sobah in kuhinjah.

Fotografije so izdelane na kompaktnem lesu in delujejo toplo in domače. Zlijejo se z opremo, ne glede na to, ali je bivalni prostor opremljen moderno ali klasično. Barve so na vodni osnovi, vendar tako odporne, da jih brez težav obrišete z vlažno krpo. Poleg tega pa so fantje pri Woodink hitri, odzivni in prijazni.

Od sedaj naprej lahko tudi njihove izdelke najdete v moji redni ponudbi, poleg platen v različnih dimenzijah, foto knjig in ostalih produktov.

manjsa-9149 manjsa-9153 manjsa-9155 manjsa-9158 manjsa-9161 manjsa-9163 manjsa-9164 manjsa-9165 manjsa-9167

Če vas zanima več v zvezi s ponudbo foto knjig, lahko pokukate tudi sem (družinska fotografiranja) in sem (poročna fotografiranja).

Napiši komentar

Your email address will not be published.