Pričakujemo dojenčka!

Ta teden imam za vas res prijetno novičko! V bistvu v moji naravi res ni, da bi lahko karkoli skrivala, tako da mi je bilo kar težko biti tiho toooliko časa. Ste že ugotovili? Seveda ste- pričakujemo dojenčka!

V teh treh mesecih verjetno na moji FB strani niste opazili kakšnih velikih sprememb, v resničnem življenju pa mi je bilo kar težko. Na žalost nisem ena tistih nosečnic, ki takoj ob plusku začnejo žaret in so polne energije, ampak ravno obratno. Ravno tako, kot pri 1. nosečnosti, sem kmalu postala neskončno utrujena. Te utrujenosti sploh ne morem opisati z besedami, ker je nekako druge vrste, kot tista običajna, od napornega dneva ali veliko telesnega napora. Lahko bi ji rekla kar globoka utrujenost, ki je trajala – ah, od jutra, do večera. In ob vsem delu in Sari, ki seveda potrebuje tudi svojo mero pozornosti, sem preživljala kar težke trenutke. Slabosti so mi na srečo prizanesle, vsaj v primerjavi s 1. nosečnostjo, ko mi je bilo neprestano neskončno slabo, zdaj so pri meni klasika popoldanske slabosti, ki na srečo trajajo le nekaj ur.

V glavnem, tole najbolj naporno začetno obdobje počasi pušča svoje simptome za sabo. Občasno seveda še pride kakšen dan utrujenosti in slabosti. Ven smo tudi iz najbolj rizičnega obdobja, kar mi je prineslo tudi kar nekaj olajšanja. Trebuh imam pa že zdaj tak, kot v prvi nosečnosti pri nekje 16. tednu, tako da pričakujem, da se bom do konca lepo kotalila.

Sara je že nekaj časa navijala za dojenčka, pa ne samo za dojenčka, ampak za dojenčka punčko. Novice je bila neskončno vesela! Kako je prisrčna, neprestano me sprašuje, kako velik je pa dojenček danes, kaj dela… Vsako jutro, preden gre v vrtec, se od dojenčka poslovi še z poljubčkom na trebuh, res je sladka. Ati jo že malo heca, da kmalu ne bo več njegova edina princeska, pa se niti ne pusti motiti. To dodatno pričakovanje z njene strani pa mojo nosečnost dela še bolj prijetno.

No, pa še tole- na pregledu nuhalne svetline nam je zdravnica že namignila, kaj lahko pričakujemo. To bomo še malo zadržali zase, da vidimo, kaj bodo rekli še na morfologiji. Pri Sari je napoved zdržala od samega začetka, bomo videli, kako bo tokrat. <3

BABYcasovnica copy

Nadaljevanje zgodbe najdete na tej povezavi.

Če vas zanima več o tem, kako poteka fotografiranje nosečk pri meni, pa lahko pokukate še sem.

Glede na dosedajšnji potek nosečnosti pa sprejemam rezervacije terminov za fotografiranja vse do konca decembra, brez skrbi! 😉

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *