Poročna foto knjiga

Tale prispevek bo pa najverjetneje zanimal vse moje bodoče neveste, pa tudi tiste, ki boste to mogoče še postale.

Fotografije vašega poročnega dne so tisto, kar boste gledali še leta in leta in se vsakič posebej spominjali trenutkov, ki ste jih doživele, ljudi, ki so vas obdajali in podrobnosti, ki so naredile vaš poročni dan popoln. Prav zares pa te fotografije zaživijo natisnjene v čudoviti foto knjigi, ki vas bo v vsakem trenutku čakala, da jo ponovno vzamete v roko in jo prelistate.

Vašo zgodbo najbolje povejo fotografije, natisnjene v čudoviti foto knjigi.

Foto knjiga na spodnjih fotografijah je le del moje ponudbe, ki jo bom podrobneje predstavila v začetnih mesecih novega leta, je pa zagotovo nekaj najboljšega, kar lahko v tem trenutku na trgu dobite. Oblečena je v mehko platno, barvo lahko izberete sami, tako da se kar najbolj poda k temi vaše poroke. Listi so trdi, kompaktni ter zasnovani tako, da omogočajo print fotografije tudi čez sredinsko črto, kar pomeni več možnosti za oblikovanje, lepši izgled in preprosto listanje. Tisk je kvaliteten in se bo obdržal tako dolgo, da boste lahko fotografije kazali tudi svojim morebitnim vnukom. Poleg pride tudi škatla za shranjevanje v materialu foto knjige ter dopolnjena z elegantnim črnim lesom. Knjiga na fotografijah je v velikosti 30×30 cm, možne so tudi variacije v dimenzijah, tako da bo vaša poročna knjiga ustrezala točno vašim policam.

Dodatno lahko naročite tudi foto knjige v manjši izvedbi, ki so primerne kot darilo staršem ali drugim sorodnikom.

MAT_6888 MAT_6889 MAT_6892 MAT_6895 MAT_6902 MAT_6904 MAT_6909 MAT_6912 MAT_6914 MAT_6916 MAT_6920 MAT_6921 MAT_6923 MAT_6897 Če pa te zanima, kakšna je vsebina foto knjige na fotografijah, pa klikni tukaj.

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *