Nosečniško fotografiranje – 2. del

Prišel je nov teden in s tem tudi nov blog. Dolgujem vam še mini reportažo o tem, kako je šlo na drugem delu nosečniškega fotografiranja, pa tudi kakšno fotografijo povezano z rastjo našega dojenčka.

Zadnji teden je sicer zaznamovalo predvsem za to, da sem tečna sebi in drugim. Vas zanima kakšen primer?

Neskončno me živcira nepospravljeno stanovanje – kar pomeni, da je to praktično ves čas, ko so otroci doma, ker so igrače, papirji, flomastri in vse kar spada zraven ves čas vsepovsod. S tem trebuhom se res že težko premikam in vsaka hitrejša hoja pomeni, da bo popoldan vsako vstajanje iz stola, postelje ipd. pospremljeno s kar opaznimi bolečinami v medenici. Ne bom se niti spuščala v to, kako se obračam v postelji, ker se mi moj mož samo še smeji. Neprestano si v glavi mini seznamčke, kaj sem že uredila in kaj še moram in ko mi kaj ne gre po načrtih, znam biti res tečna.

Zaenkrat nič ne kaže, da bi se stvari kaj kmalu premaknile na boljše. Tudi iz fotk je razvidno, da trebuh skupaj z dojenčkom zaenkrat še ne misli nehat rast. Pa naj bo, saj druge izbire tako ali tako nimam.

baby-casovnica12-33-copy-2

Sledi pa še nekaj fotografij z družinskega dela našega fotografiranja, seveda izpod prstov Alenke, najdete jo Tam pod lučjo.

Vam zaupam še, kako je to šlo… Moža sem tako ali tako komaj prepričala v to, da bo vse skupaj trajalo samo nekaj minut. Jaša je v sekundi, ko je dal dol bundo, začel stokat, da ga zebe in če se lahko že enkrat obleče. Sara pa je hotela slečt še to jopo, ki jo je imela na sebi. V glavnem, sem vesela, da smo dobili vsaj kakšno skupno fotografijo, glede na situacijo se mi je zdelo to že skoraj misija nemogoče. Tako da ste lahko prepričani v to, da mi na fotografiranjih res nobena situacija, noben kaos, ne glede na to, kako se vam zdi katastrofalen, ni tuj. 😀

img_6939x-edit img_6977x-edit img_6951x-edit img_6814x img_6852x img_6862xy

Sem sploh že kaj omenjala, a bomo imeli fantka ali punčko? Vas mogoče zanima? Kaj mislite, da bomo imeli?

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *