Dnevnik nosečnosti – 38. teden

Čeprav nimam kakšnih posebnih težav, pa zadnji teden pošteno čutim, da se z dojenčico v trebuhu bližava koncu. Trebuh mi neprestano otrdeva, po tem na kakšne intervale obiščem WC, bi pa lahko sklepali, da je to absolutno moj najljubši prostor. Res mi ni jasno, vsake pol ure, če ne več, se mala nekako tako obrne, da moram lulat. Še posebej nadležno je to ponoči, ko po novem potem tudi ne morem nazaj zaspat in sem kar budna. In ko končno postanem malo omotična in bi lahko zaspala, moram spet lulat. Ali pa me mala začne brcat na vse možne konce, da za spanje sploh ni možnosti. Ta teden je imela Sara ponoči tudi nekaj napadov kašlja, tako da sem očitno že v nizkem štartu za neprestano nočno vstajanje. Vse skupaj že izgleda, kot predpriprava na to.

Katere od ključnih zadev še vedno nimamo, čeprav bi za to res bil že čas? Še vedno nimamo izbranega imena! Čeprav se je zadnje dni tudi na tem področju nekaj premaknilo. Mogoče se pa o tem na koncu koncev le ne bova odločala v porodni sobi.

 mat_6522

Po novem sredi noči tudi razmišljam o novih idejah in nove projekte vezane na to, ki jih lahko pričakujete zelooo kmalu! Moram reči, da ne glede na to, da sem bolj fiksna, tole eno bolj produktivnih obdobij. Komaj že čakam, da vam lahko tudi kaj pokažem!

S Saro zadnje dni res veliko časa preživljava skupaj in moram reči, da je to proti hektičnosti našega običajnega vsakdanjika res pravi balzam. Naredili sva celo mini fotografiranje, ki sem ga imela že nekaj časa v načrtu, pa nikoli nisem našla ali časa zanj. Najdete ga tukaj.

V glavnem, na našem koncu je zelo pestro in še bolj pestro bo. Ko bo pa kaj novega, boste pa tudi pravočasno obveščeni, brez skrbi! 😉

 

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *