Fotograf Mateja Tamše

Fotografija

Fotografija življenja, trenutkov, sreče, čustev, vtisov, lepote, povezav, veselja in ljubezeni. Fotograf, fotografinja porok otrok dojenčkov novorojenčkov parov in novopročencev.

‘Fotografija je način, skozi katerega lahko čutiš, se dotikaš in ljubiš. Kar uloviš na fotografiji, je ujeto za vedno. Zapomni si vse drobne trenutke še dolgo potem, ko sam vse pozabiš.’ –Aaron Siskind

Prosti čas najrajši preživljam s svojimi najljubšimi – Saro, Jašom in Jakom. Ne morem brez socialnih omrežij. Moja najljubša serija vseh časov je zagotovo Game of Thrones, še vedno navijam za družino Stark. Blizu so ji tudi True blood, True detective, Six Feet Under, Dexter in Breaking Bad.
Pozimi rada smučam, poleti pa tečem in kolesarim po gozdovih. Kljub temu, da me je pri spustih še vedno grozno strah, da se bom totalno razsula. V McDonaldsu vedno naročim McCountry sendvič. Res slabo kuham. Moja specialiteta so špageti z bolonez omako, pa še ti se mi ne posrečijo vedno. Odkar imam otroke, je obvezen del mojega dneva tudi kava. Večkrat na dan. Prvi DSLR fotoaparat mi je podaril mož po tem, ko sem mu pokazala svoj takratni ‘trotlziher’ aparat in mu sveto zatrdila, da si res želim fotografirati poroke. Diplomirala sem na Pravni fakulteti v Ljubljani. Govorim štiri tuje jezike – angleščino, francoščino, španščino in nemščino. No, vsaj včasih sem jih.

Fotografiram življenje.trenutke.srečo.čustva.vtise.lepoto.povezave.veselje.ljubezen.

Vstopi

English

Pozdravljeni in dobrodošli na moji spletni strani! Vesela sem vašega obiska. Vabljeni, da po strani pobrskate. Kliknite tukaj in dogovorili se bomo za termin.