Lifestyle nosečniško fotografiranje

Včasih v življenju ti kaj kar stopi na pot, samo zagrabiti moraš priložnost in jo izkoristiti. Tako se je zgodilo tudi s fotografiranjem Eve, Iva in Bini, iz katerega se je razvilo res luštno lifestyle nosečniško fotografiranje.

Kakšna je naša zgodba? Evo poznam virutalno že kar nekaj časa, v resničnem življenju pa sva se na našem dogovorjenem terminu za nosečniško fotografiranje videli drugič (ali pa mogoče tretjič). Že nekaj časa sem se poigravala z idejo, da bi iz glamuroznih vod nosečniškega fotografiranja stopila še v povsem lifestyle način. (Za vse, ki ne veste, kaj to pomeni – to je fotografiranje na vsakdanji način, z usmeritvami v zvezi z barvami oblačil, ter minimalnim usmerjanjem, kar se tiče poziranja. Klasičnega poziranja na primer ni – povem pa, kam se usesti in v katero smer, da ulovim kar najbolj primerne kote za fotografiranje.) Ko sem se vozila domov, sem v glavi dobila super idejo, na kakšen način bi lahko njuno ‘običajno’ fotografiranje še dopolnili.

Eva je nekaj tednov pred rokom – pa ne bi rekli, ne? Tako je bilo naše drugo srečanje pri njih doma že čez nekaj dni, pa tudi časa jima nisem ukradla preveč. 😀 Lep sončen zgodnjespomladanski dan je v njunem stanovanju narisal prav posebno vzdušje, v katerem sem vse tri oziroma štiri člane družine ujela, kakor najbolje znam.

Preostalo zgodbo pa naj povejo kar fotografije. Mislim, da jo povejo na najlepši možen način. 

Zelo bom vesela, če me boste povabili v svojo družbo. Za več o ponudbi nosečniškega fotografiranja kliknite tukaj.

6 idej za razkritje nosečnosti in spola novorojenčka

Vsake toliko časa se zgodi, da srečam mamico, ki bi na enem fotografiranju rada naredila milijon fotografij, da bi res za vedno ohranila vse lepe trenutke, ki pridejo z nastankom nosečnosti. Ker sem jaz pripravljena na vsak izziv, smo na enem fotošutingu z Anjo in njeno družinico (ustvarja tudi blog Maminamaza.si), uresničili kar nekaj idej, ki jih lahko uprabite tudi zase. Kar začnimo.

    Preberi več

Fotografiranje otroka v praznem bazenu

Ne zgodi se vsak dan, da se sprehajaš mimo praznega bazena in imaš s sabo še fotoaparat. Ta trenutek v Šmarjeških toplicah, ko so bazen pripravljali na sezono, sva enostavno morali izkoristiti. Sara mi je naklonila točno tri minutke, ne več, ne manj. In nastalo je tole. 🙂
20170517-20170517-mat_2759

Preberi več

Malo drugačno fotografiranje za 4. rojstni dan

Letos je imela za rojstni dan toliko želja! Rada bi bila oblečena v princesko, nosila krono, imela čarobno palčko. Želela si je balone. Trolčke na torti… Rajši kar neham naštevat. Tako mi je tudi ni bilo težko prepričati v to, da greva naredit prav posebno fotografiranje in tako narediva spomin na še enega od mnogih malih mejnikov v njenem življenju.

20170421-20170421-mat_0392 Preberi več